kstb

telsim

01-11-2019 10:55 TEKNOLOJİ

Apple TV Plus dönemi resmen başladı!

Apple’ın aylar önce duyurduğu yeni video akış hizmeti sonunda faaliyete başladı.

Apple TV Plus dönemi resmen başladı!

Apple’ın aylar önce duyurduğu yeni video akış hizmeti sonunda faaliyete başladı. Apple TV Plus da yayın akışı rekabetine katıldı. Şimdilik sınırlı içeriğe sahip olan hizmetin kısa sürede büyüyeceği tahmin ediliyor.

Apple TV Plus yayınları başladı

Apple TV Plus düzenlenen bir etkinlike birlikte yayın hayatına başladı. Hizmet, Amazon’un Fire TV cihazları ile birlikte Roku’da, seçilen akıllı TV modellerinde ve tüm Apple ürünlerinde kullanılabilecek. 40 dilde içerik sunan platform, 100’dan fazla ülkede kullanılabilecek.

The Morning Show, Snoopy in Space, Ghostwriter, Ghostwriter gibi toplamda 8 dizinin ve 1 filmin olacağı servis, ilerleyen günlerde içerik listesini genişletecek. Dickinson dışında Apple tüm dizilerin ilk üç bölümünü yayınladı. Diğer bölümler ise haftalık olarak yayınlanmaya devam edecek. Bu arada The Morning Show’un kadrosunda Jennifer Aniston ve Reese Witherspoon gibi Hollywood yıldızlarının olduğunu da belirtelim.

Apple TV Plus aboneliği 4.99 dolarlık fiyat etiketine sahip. Şimdilik ülkemizde bu fiyatlandırmanın nasıl olacağı bilinmiyor. Ancak, 4.99 dolara abone olunduğunda kullanıcı aboneliğini 5 aile üyesi ile paylaşabiliyor. Aynı zamanda hizmetin ilk 7 gün de ücretsiz olduğunu belirtelim.

Web üzerinden hizmete ulaşmak için tv.apple.com web sitesine girmeniz gerekiyor. iPhone ya da iPAd modellerinde ise yeni uygulama üzerinden Apple TV+ girişini gerçekleştirebilirsiniz.




DİĞER TEKNOLOJİ HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu