kstb

telsim

11-11-2015 09:48 MAGAZİN

AMERİKAN KOLEJİ ÖĞRENCİSİ TÜRKAN KÜRŞAD O SES TÜRKİYE YARIŞMASINDA İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

"Daha önce Yetenek sizsiniz Türkiye adlı yarışmada finale kalma başarısını gösteren 16 yaşındaki Kıbrıslı Türk Türkan Kürşad TV8’de yayımlanan O Ses Türkiye adlı ses yarışmasında Jüri Üyelerini ve izleyenleri büyüledi"

AMERİKAN KOLEJİ ÖĞRENCİSİ TÜRKAN KÜRŞAD O SES TÜRKİYE YARIŞMASINDA İZLEYENLERİ  BÜYÜLEDİ

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Okullar Grubu bünyesinde eğitim veren Amerikan Koleji öğrencilerinden Türkan Kürşad, Türkiye’nin en popüler yarışma programlarından birisi olan olan “O Ses Türkiye” yarışmasında sergilediği performanısı ile jüri üyelerini ve izleyenleri büyüledi.

 

Daha önce Yetenek Sizsiniz Türkiye adlı yarışmada finale kalma başarısını gösteren 16 yaşındaki Kıbrıslı Türk Türkan Kürşad, TV8’de yayınlanan “O Ses Türkiye” adlı ses yarışmasına katıldı. 5 yıl önce henüz 11 yaşındayken “Yeteneksizsiniz Türkiye” adlı yarışmada finale kalıp Kıbrıslı Türkler’in göğsünü kabartan Türkan, katıldığı O Ses Türkiye’ye adeta damgasını vurdu.

 

İlk kez 5 yıl önce çekimleri GAÜ’de gerçekleştirilen “Yeteneksizsiniz Türkiye” yarışmasında ekran karşısındaki izleyicilere kendisini hayran bırakan Kürşad, “O Ses Türkiye”de Beyonce’un Listen adlı şarkısıyla tüm jüri üyelerini etkilemeyi başardı.

 

“O Ses Türkiye” Jüri üyeleri (Murat Boz, Ebru Gündeş, Gökhan, Hakan Özoğuz ve Hadise) Türkan’ın sesine hayran kaldıklarını her fırsatta söylerken, TV8’in sahibi ve O Ses Türkiye’nin sunucusu Acun Ilıcalı’ysa Türkan’ın yarışmada sonuna kadar ilerleyeceğini düşündüğünü belirtti.

Jüri üyeleri arasında bulunan Türkiye’nin ünlü sanatcısı Hadise, Türkan ile birlikte düet yapmak istediğini söyleyerek, birlikte unutulmaz bir performans sergiledi.

Karar anında oldukça heyecanlı olduğu gözlemlenen genç yarışmacı Gökhan ve Hakan'ın takımına katılmaya karar verdi.

Girne Amerikan Okullar Grubundan yapılan açıklamada ise , öğrencilerinin bu başarısı ile her zaman gurur duyduklarını ve sanat hayatında da ilerlemesi adına Girne Amerikan Okullar Grubu ailesi olarak tüm desteği vereceklerini ifade ettiler.




Etiketler :
DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu