kstb

telsim

20-11-2015 11:36 EKONOMİ

Altan'ın eşi isyanlarda...

Karpaz’daki Nitovikla Otelin sahibi Zekai Altan, karşısında haciz memurlarını görünce bir odayı ateşe verdi. Kader Altan yaşadıklarına isyan etti. “CTP’ye ne kadar emeğim varsa haram olsun” şeklinde feryat ederek “biz şimdi ne yapacağız” dedi.

Altan'ın eşi isyanlarda...

skele’ye bağlı Kumyalı’da bulunan Nitovikla Eco-Bio Otel’in sahibi Zekai Altan, dün sabah karşısında haciz memurlarını görünce bir odayı ateşe verdi.

Kalkınma Bankası’na olan 36 bin TL’lik borcu nedeni ile oteline haciz gelen Altan, bir anlık bunalıma girmesi nedeniyle hem ailesine hem de haciz memurlarına zor anlar yaşattı.

Yangın sonucunda otelin bir odası tamamen yanarken, Zekai Altan, yangına müdahale etmeye çalışan  kızı Tuğçe Altan ve “boncuk” isimli köpeğinde hafif yanıklar oluştu.

Eşi isyan etti

Yangın sonrası Zekai  Altan ile kızı Tuğçe Altan İskele Sağlık Ocağı’nda tedavi edilip taburcu edildikten sonra İskele Polis Müdürlüğü’ne ifade verirken, otelde kalan eşi Kader Altan yaşadıklarına isyan etti. “CTP’ye ne kadar emeğim varsa haram olsun” şeklinde feryat eden Altan, Başbakan Ömer Kalyoncu ile Maliye Bakanı Birikim Özgür’e ateş püskürdü. Otelin tek ekmek kapıları olduğunu söyleyen Altan, “biz şimdi ne yapacağız” diyerek feryat etti.

“36 bin TL için değer miydi”

İskele polis Müdürlüğü’ne ifade verdikten sonra Diyalog muhabirine konuşan Zekai Altan ise “Adaletsizliğe  son verilsin, 36 bin TL için bize yaptıklarına bakın” diyerek tepkisini gösterdi.

Üzücü bir durum

Karpaz’daki Nitovikla Otelin sahibi Zekai Altan, karşısında haciz memurlarını görünce bir odayı ateşe verdi




DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu