kstb

telsim

27-09-2015 22:18 SPOR

Aksu Yüzücülerinde Sertifika Heyecanı

Faaliyetlerini Mağusa’da yürüten Aksu Su Sporları Kulübü’nde 3 ay süreyle devam eden yüzme kursları başarıyla tamamlandı. Kursların tamamlanması sonrasında kurs bilgilerini havuza yansıtan yüzme yarışması ve sonrasında sertifika töreni düzenlendi.

Aksu Yüzücülerinde Sertifika Heyecanı

Aksu Su Sporları Kulübünden verilen bilgiye göre, 15 Haziran -15 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen yüzme kursunda çocuklar, gençler ve yetişkinlere yüzme eğitimi verildi.

 

Katılımcıların eğitim süresince en iyi şekilde eğitildiğini ve bu eğitimden verim ve gelişim kaydedilmesinin kendilerini gururlandırdığını belirten kulüp başkanı Mustafa Aksu kurs sonrası düzenledikleri yarışma ve belge takdim törenine gösterilen ilgiden mutlu olduklarını kaydetti.

 

Aksu Su Sporları Tesisi Yakında

 

“Aksu Su Sporları” ismini “yüzme eğitimi ve öğretimi” konusunda her geçen gün daha da ileriye taşıdıklarına işaret eden Aksu, çok yakında modern bir “Aksu Su Sporları Yüzme Havuzu Tesisi” kuracaklarının müjdesini verdi.

 

Aksu Su Sporları Kulüp Başkanı Mustafa Aksu ve eğitmenler Mert Aksu, Kezban Aksu, Elda Altioğlu, yüzme kursunu başarı ile tamamlayan tüm katılımcılar ve ailelere teşekkür etti. Lha




Etiketler :
DİĞER SPOR HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu