kstb

telsim

24-10-2019 19:30 GÜNDEM

Akıncı, YÖDAK üyeliğine seçilen Uzunboylu'nun atamasını gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Akıncı, Cumhuriyet Meclisi tarafından YÖDAK üyeliğine seçilen Prof. Dr. Uzunboylu'nun atamasını gerçekleştirdi.

Akıncı, YÖDAK üyeliğine seçilen Uzunboylu'nun atamasını gerçekleştirdi

Cumhurbaşkanı Akıncı, Cumhuriyet Meclisi tarafından YÖDAK üyeliğine seçilen Prof. Dr. Uzunboylu’nun atamasını gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Cumhuriyet Meclisi tarafından Yükseköğretim Planlama, Denetleme, Akreditasyon ve Koordinasyon Kurulu’nu (YÖDAK) Üyeliğine seçilen Prof. Dr. Hüseyin Uzunboylu’nun atamasını gerçekleştirdi.

Prof. Dr. Hüseyin Uzunboylu’yu bugün makamında kabul eden Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, YÖDAK’ın ülkenin önemli kurumları arasında yer aldığını belirterek görevinde Uzunboylu’ya başarılar diledi.

Kurul üyelerinin başkanla birlikte uyumlu çalışmasının önemine vurgu yaptı. Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Prof. Dr. Uzunboylu’nun eğitim alanındaki akademik birikiminden de yararlanarak kurumda yararlı hizmetler vermesini dilediğini belirtti.

Prof. Dr. Hüseyin Uzunboylu da Cumhurbaşkanı’na atama konusunda gösterdiği güven için teşekkür ederek 25 yıllık akademik deneyim ve birikiminden de yararlanarak görev süresi boyunca YÖDAK’a yapıcı ve uyumlu bir şekilde katkı koymak için çaba harcayacağını söyledi.




DİĞER GÜNDEM HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu