kstb

telsim

07-09-2014 18:04 SİYASET

Ahmet Davutoğlu: Bana mazeretle gelmeyin

Başbakan Ahmet Davutoğlu, ilk kez AK Parti Grup Toplantısı'nda vekillere hitap etti. Davutoğlu, "Ben onu gördüğüm anda bir kitap aşığı olarak “vay nasipsiz” dedim. Bizde kitap ve kalem kutsaldır… dedi.

Ahmet Davutoğlu: Bana mazeretle gelmeyin

Davutoğlu, şunları söyledi:

Mazlumların umudu TBMM ve TBMM’nin merkezini oluşturan Ak Parti grubudur. Tarihi süreçler tarihi sınavları beraberinde getirirler. Bugün 1 Eylül iki özel anlamı beraber yaşıyoruz. Bugün Uşak’ın kurtuluş günü. Aynı zamanda Dünya Barış Günü.
Anlamlı bir günde grup toplantısını yapıyoruz. Uşak’ın kurtuluşu Türkiye Cumhuriyeti’nin de kuruluşunu müjdeleyen bir gündür. Çünkü o gün Yunan komutan Trikopis silahını teslim etmiştir.
Allah bize o 1. Meclis’in çalıma azmini nasip etsin. Ve bir kez daha milletimize esaret tattırmasın.
AK Parti istiklalimizin teminatıdır. AK Parti aynı zamanda iç barış, bölgesel barış ve uluslar arası barışın teminatıdır. Hiç kimse bu milleti etnik ve mezhepsel temelli ayırmada başarılı olamayacaktır.
Sadece iç barışı değil bölgesel barış içinde adım atan bir ülke varsa o da Türkiye’dir.
Ateş çemberinin ortasında bir barış adası var. İnşallah bir gün nasıl Türkiye’de barış sağlanmışsa çevre ülkelerde de etnik mezhebi dini ayrım gözetmeden yaşayacakları bir barış ortamının sağlanması için ne gerekiyorsa yapacağız.


Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr

Etiketler :
DİĞER SİYASET HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu