kstb

telsim

20-09-2015 09:14 EKONOMİ

“4,5G’ye hazırız”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ve yönetim ekibi Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu’nu ziyaret etti.

“4,5G’ye hazırız”

BTHK Başkanı Doç. Dr. Kadri Bürüncük’ü ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Standartları belgesini almaya hak kazanmaları nedeniyle kutlayan Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetimi,  BTHK Başkan Yardımcılığı görevine atanan Okan Donangil’e de yeni görevinde başarılar diledi.

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca: Teknoloji ve iletişim alanındaki yatırımlar son derece önemlidir. 4,5G’yi ülkemize taşımaya hazırız. Türkiye’de gerçekleşen ihalenin, ülkemizde de yaşam bulması temennimizdir.”
 


Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ve yönetim ekibi, Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu’nu (BTHK) ziyaret etti.
BTHK Başkanı Doç. Dr. Kadri Bürüncük’ü ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Standartları belgesini almaya hak kazanmaları nedeniyle kutlayan Kuzey Kıbrıs Turkcell yönetimi,  BTHK Başkan Yardımcılığı görevine atanan Okan Donangil’e de yeni görevinde başarılar diledi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca teknoloji ve iletişim alanındaki yatırımların son derece önemli olduğunu vurgularken, yeni nesil teknolojileri adaya taşıma yönünde yatırım yaptıklarını ve 4,5G’ye hazır olduklarını belirtti.
Karaatmaca yeni nesil mobil teknolojiler ihalenin Türkiye’de gerçekleştiğini belirtirken “ülkemizde de en kısa zamanda gerçekleşmesi temennimizdir” dedi.

“Yeni nesil teknoloji yatırımlarına hazırız”

Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca ziyarette yaptığı konuşmada, Kuzey Kıbrıs Turkcell'in BTHK ile yakın işbirliğinde çalıştıklarını ve bundan memnuniyet duyduklarını belirtti.
BTHK’nın yayınladığı çeyrek raporlarında da açıklandığı gibi lider iletişim ve teknoloji şirketi olmaktan duydukları mutluluğu dile getiren Karaatmaca, “Dünyadaki en ileri teknolojileri eş zamanlı olarak ülkemize taşıyor, bunu başarmak için de sürekli yatırım yapıyoruz” dedi.
Karaatmaca, yeni nesil teknolojilerin önemine de dikkat çekerek, insanımızın yaşam kalitesinin artması ve bilgiye çok daha süratli erişimi için bunun gerekli olduğunu söyledi.
“4,5G’yi ülkemize taşımaya hazırız” diyen Karaatmaca, Türkiye’de gerçekleşen ihalenin, ülkemizde de yaşam bulması temennisini dile getirdi.
Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, BTHK Başkan Yardımcısı’na ve tüm BTHK Yönetim Kurulu’na görevlerinde başarılar diledi.

“İşbirliklerimiz devam edecek”

 

Bilgi Teknolojileri ve Haberleşme Kurumu Başkanı Doç. Dr. Kadri Bürüncük de, ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Standartları belgesini almaktan duydukları mutluluğu dile getirirken, Başkan Yardımcılığı görevine atanan Okan Donangil ziyaret dolayısıyla teşekkürlerini belirtti.
Kuzey Kıbrıs Turkcell’in mobil iletişim ve teknoloji alanındaki yatırımları ile projelerini yakından takip ettiklerini belirten BTHK yetkilileri yakın işbirliklerinin ileriki dönemlerde de devam edeceğini söyledi.
Yapılan ziyarete BTHK Başkanı Doç. Dr. Kadri Bürüncük, Başkan Yardımcısı Okan Donangil, Kuzey Kıbrıs Turkcell Genel Müdürü Aybars Karaatmaca, Genel Müdür Yardımcıları Emre Laçinler, Ayhan Barış, Burcu Topal, Ozan Çağlar Aslan ve Alp Ağcataş katıldı.

 




Etiketler :
DİĞER EKONOMİ HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu