kstb

telsim

05-03-2018 19:29 MAGAZİN

Sylvester Stallone’nin Müthiş Evi

Dünya yıldızlarının yaşantıları, özel hayatları, nerelerde neler yaptıkları her zaman merak ve haber konusu oluyor. Bu yıldızlardan biri var ki Hollywood ve aksiyon denildiğinde ilk akla gelen isimlerden birisi o. Kim mi? Tabii ki Sylvester Stallone. Sylvester Stallone’nin evi de oyunculuğu gibi son derece çarpıcı!

 Sylvester Stallone’nin Müthiş Evi

Rüya gibi bir villa

“Rocky” ve “Rambo” filmleri ile ünü dünyaya yayılan ve rol aldığı tüm filmlerde olağanüstü bir oyunculuk sergileyen Sylvester Stallone’nin La Quinta’daki evi en az kendisi kadar çok konuşuldu. Hemen her insanın rüyalarını süsleyen büyüleyici bir ihtişama sahip olan Sylvester Stallone’nin evi, şu an kendisi tarafından 4,2 milyon dolara satışa çıkarıldı.

4 banyo ve 4 yatak odası bulunan bu muhteşem yapıyı yakından incelerseniz kuşkusuz en fazla gözlerinizi kamaştıran ayrıntısı, etrafı küçük bir orman ile çevrilmiş olan geniş, ferah bahçesi olacaktır. Evin giriş kapısı ve kısmı tıpkı kendisi gibi oldukça büyük. Bu büyüklük ferah ve geniş bir mekana adım attığınızın ilk işaretini verir türden.

Ahşap ve taşın muhteşem uyumu

Evin her bölümünde belli aralıklarla kullanılan doğal taşlar kimi alanlarda kendisini koyu renkli ahşap parkelere bırakıyor. Özellikle de oturma odasında yer alan büyük taş şömine, banyo ve mutfakta yer alan yine taş ve mermer döşemelerindeki incelik ve uyum huzuru ve sakinliği yansıtıyor. Aynı uyumu orman manzaralı terasta ve yine arka bahçe zeminini kaplayan döşemelerde de bulmak oldukça mümkün. Yüksek tavanların ahşap kaplamasını da es geçmemekte fayda var.

Aslına bakarsanız Sylvester Stallone’nin evi kendisi ile zıt bir görüntü içerisinde! Zira bu evin her köşesinden sakinlik ve dinginlik bir nehir gibi akıyor.

Orman manzaralı Sylvester Stallone’nin evi

Evi dört bir köşeden saran muhteşem ağaçlar ve yeşillik manzarayı bir kartpostala çevirmiş durumda. Rüya malikânenin diğer bölümleri de son derece göz alıcı. Altı yıl önce Stallone tarafından 4,5 milyon dolara alınan villanın arka bahçesinde bulunan bir yüzme havuzu, bir süs havuzu, size yeşil ile mavinin güzelliğini sunuyor. Villada ayrıca bir şarap mahzeni, 4 yatak odası, 2 mutfak ve 4 banyo bulunuyor. Diğer taraftan özel partilere, çok katılımlı kutlamalara ev sahipliği yapmak için tasarlanan iki ayrı büyük salonu da vurgulamak gerek. Evin toplam yüzölçümü ise 483 metrekare.




DİĞER MAGAZİN HABERLERİ
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Puan Durumu